Home > O Error > I O Error On Device Sr1

I O Error On Device Sr1


it works. -> no more error when installing. Would the next step be to run the verification step, and if it passes then, what do I do then? Comment on this change (optional) Email me about changes to this bug report linux (Ubuntu) Edit Fix Released Undecided Unassigned Edit You need to log in to change this bug's popcornmix commented Jun 24, 2015 @f18m any change with latest 4.0 kernel? (from rpi-update) Ealdwulf commented Oct 12, 2015 I can reproduce this issue (Buffer I/O error on dev sda, logical news

Would the next step be to run the verification step, and if it passes then, what do I do then?"==== SuperDude123: If you run verification step and it gives a "passing Trying to use READ CAPACITY(16). [ 8025.993777] sd 1:0:0:0: [sdb] Attached SCSI disk Blindfreddy commented May 4, 2015 Some news: I can no longer reproduce the error. Last edited by chorlton (2015-04-07 21:34:09) Offline #8 2015-04-07 23:00:34 arco Member Registered: 2015-04-07 Posts: 1 Re: Installation problems: I/O erro: dev sr0 I also had this I/O error yesterday. i've tried four discs so far, an official Ubuntu 8.04 cd that i ordered from shipit, my burned 9.04 that i installed from, Transformers Pal2, and my StarCraft cd. website here

Buffer Io Error On Device Sr0

Replace the media with a new one and write a new copy Re-downloaded the LIVE CD Image & burnt it to four CD's. Sense: L-EC uncorrectable error [ 1075.533086] end_request: I/O error, dev sr0, sector 1409328 [ 1075.533094] Buffer I/O error on device sr0, logical block 352332 [ 1080.678989] sr 5:0:0:0: [sr0] Unhandled sense Make backups if you not have done it yet! You must not work with the public much. -- Trilby----How to Ask Questions the Smart Way Offline #4 2015-04-07 15:49:43 dice Member From: Germany Registered: 2014-02-10 Posts: 411 Re: Installation problems:

Checked the MD5 sum. "burned" it on a brand new blank USB with Unetbootin. sr0] Add. So, I don't thing this is media or drive related. Buffer I/o Error On Device Sr0 Logical Block 0 Redhat I wish to press it, but I'm not sure what will happen if I do. (Gune | Titan A.E.) Offline #10 2015-04-08 07:33:35 r3b3l Member Registered: 2015-04-07 Posts: 3 Re: Installation

I find it higly unlikely that both drives are defective and that 8 cd's fail. Buffer I/o Error On Device Sr0 Centos I think it must be something with dwc_otg driver... You must not work with the public much. -- Trilby----How to Ask Questions the Smart Way Offline #18 2015-04-14 14:24:43 DanielH Member From: Mar del Plata, Argentina Registered: 2014-03-11 Posts: 12 http://www.centos.org/forums/viewtopic.php?t=6970 Avoid DVD media all together.Is booting from USB an option?

I have a HP Proliant DL360 G5 Server with a "HP StorageWorks FC2142SR 4Gb PCI-e Fibre Channel HBA". Buffer I/o Error On Device, Logical Block The drive worked perfectly about a week or two ago. (I don't use my DVD drive very often, so I am uncertain whether this problem occurred before or after updating to In any case I could do a workaround for that (changing the root delay, as said in the issue comments). I still didnt have it this morning, but then I burnt a window 7 dvd and installed W7 on another drive and now im getting this Buffer I/O error on device

Buffer I/o Error On Device Sr0 Centos

The Xubuntu CDROM was burnt with DeepBurner on Windows XP with a write speed of 16x (the burner seems to be capable of 24x or faster, but I always slow https://bugs.launchpad.net/bugs/266951 From that disk group, I created four VDISKS. Buffer Io Error On Device Sr0 For the EVA4000 windows "Management Server", we have a HP Proliant DL100 Server with a "HP StorageWorks FCA2214 DC 2Gb PCI-X Fibre Channel HBA". Buffer I/o Error On Device Sr0 Redhat Please try an other USB controller if you wish to use UAS. [ 3.667239] usb-storage 1-1.3:1.0: USB Mass Storage device detected [ 3.689720] usb-storage 1-1.3:1.0: Quirks match for vid 0bc2 pid

Ubuntu Ubuntu Insights Planet Ubuntu Activity Page Please read before SSO login Advanced Search Forum The Ubuntu Forum Community Ubuntu Official Flavours Support Hardware [SOLVED] Buffer I/O error on device sr0 navigate to this website Same thing.Went to my old machine running Linux. Will see if I can't get success on another drive - but this does seem unusual. Inserting the CD in a booted live environment instantly throws the same I/O error. Buffer Io Error On Device Sda

Finally I used my Samsung charger and it worked instantly. Safe alternative to exec(sql) LibreOffice Writer default template Are all melee attacks created equal? They hope these examples will help you to get a better understanding of the Linux system and that you feel encouraged to try out things on your own. http://upintheaether.com/o-error/i-o-error-on-device-dm.php Sense: Logical block address out of range [ 4287.775589] end_request: I/O error, dev sr0, sector 0 [ 4287.775592] Buffer I/O error on device sr0, logical block 0 [ 4287.776799] sr 4:0:0:0:

The CD does eventually get mounted, but it takes a while. Kernel Buffer I/o Error On Device As the I/O errors appear on exactly the same sectors I doubt that two people have exactly the same CD or CD-Drive with exactly the same error. I tested the the cd/dvd with Windows Vista and works without a problem to eliminate problems with the hardware.

I used the ISORecorder by downloading it from the links on ubuntu site and used the default speed settings (48 somthing).

I installed RHEL 5 U1 (well actually CentOS 5.1) on this server, as well I installed the proper HBA driver from the hp website. Sense: L-EC uncorrectable error end_request: I/O error, dev sr0, sector 1336808 Buffer I/O error on device sr0, logical block 167101 I noticed that this bug is marked for Alpha 5 of Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub Bus 001 Device 003: ID 0424:ec00 Standard Microsystems Corp. Buffer Io Error On Device Dm-0 Is there a role with more responsibility?

No cd or dvd was inserted. The `dd` command solved it. All the I/O errors are gone, drives are working flawlessly (afaict). click site I have noticed that the errors also occur with factory printed cds, but also here the contents can be copied over at full speed once the drive settles: Nov 10 18:07:39

Top BubikolRamios Posts: 67 Joined: 2009/10/04 09:14:05 Re: buffer i/o error on device sr0 Quote Postby BubikolRamios » 2011/10/16 01:03:31 Thanks for replay.Yeah,right, was saving some data via live cd, obviously My motherboard is Asus Formula Rampage with the X48 chipset, if it matters. Fix? Sense: L-EC uncorrectable error [ 1080.679017] end_request: I/O error, dev sr0, sector 1409328 [ 1080.679024] Buffer I/O error on device sr0, logical block 352332 [ 1085.747930] sr 5:0:0:0: [sr0] Unhandled sense

anyways back on track. The CD from the first install, doesn't work anymore, too >.

fsck output from point 2. mount : wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/mapper/live-rw, missing codepage or helper program, or other error In some cases useful info is found in syslog - try dmesg The thing is that as we have seen, under heavy load, the device simply disapears from /dev. I started VLC with -vv to find a cute README at the top that said that there is no decss library installed.

Weird. It has Multipulse installed. Leave ns1066 far away from Raspberry PI. Fast burning can cause errors..

Find all posts by Gaurav Prabhu #10 15th June 2009, 10:47 AM Gaurav Prabhu Offline Registered User Join Date: Jan 2009 Location: Mumbai Posts: 197 Here's the configuration I mostly use the cd/dvd for ripping my CDs for my blackberry and just today this started happening (it's been a at least 3-4 weeks since I last ripped a new shanekelly64 Linux - Newbie 1 11-12-2007 11:32 AM buffer i/o error on device hdc,logical block 0 (imp) abhis_mail2002 Linux - Software 1 12-08-2005 07:38 AM All times are GMT -5. unlikely as the board is not flooded with the error you are reporting but not impossible...Would be nice to know as the other post linked above left quite a few questions

yes Free inodes count wrong for group #4236 (7628, counted=7629). When I was assembling my rpi file server, with two external hard drives plugged into an usb hub, both in those cheap enclosures, I was not be able to use them Booting the kernel. :: running early hook [udev] starting version 218 :: running hook [udev] :: Triggering unevents... Do you want to help us debug the posting issues ? < is the place to report it, thanks !